Bosch zaagtafel kopen

bosch zaagtafel kopenWanneer je een Bosch zaagtafel kopen gaat weet je zeker dat je een A-merk in huis haalt. Bosch ontwikkeld al jaren elektrisch gereedschap voor zowel de huis en tuin klusser, als voor de professional. De elektrisch gereedschappen kun je onderverdelen in twee groepen. De groene kleur gereedschappen zijn gemaakt voor de klussers, de blauwe varianten zijn meer bedoeld voor de professionals. Op deze pagina vind je de beste modellen van het populaire merk Bosch.

Bekijk hier alle zaagtafels

Bosch zaagtafel: Dit zijn de populairste modellen

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de populairste zaagtafels van Bosch. Bij de zaagtafel vind je een korte omschrijving en de plus / min punten van andere gebruikers. Daaronder vind je meteen de goedkoopste aanbieders.
Zaagtafel vergelijken

Bosch PTS 10 T + onderstel

De Bosch PTS 10 T + onderstel is de perfecte zaagtafel voor de thuis klusser. Deze zaagtafel van Bosch is veelzijdig en word compleet geleverd met handige accessoires. Wil je als klusser direct aan de slag? Dan is deze Bosch zaagtafel wellicht wat voor jou!

Pluspunten

 • Stevig onderstel waardoor je veilig en comfortabel kan werken.
 • Beschikt over een tafel verlenging waardoor je de werkvlak aanzienlijk vergroot.
 • Dankzij de aansluiting voor een stofzuiger kun je altijd stof vrij zagen.
 • Voorzien van een verstekgeleider, duwstok en parallelgeleider.
 • Dankzij het lichte gewicht 32kg is hij makkelijk verplaatsbaar.

Minpunten

 • De Bosch zaagtafel beschikt over een 1400 watt motor wat voor de fanatieke klusser te weinig kan zijn.

bosch zaagtafel gts 10 xcBosch GTS XC

De Bosch GTS XC is 1 van de krachtigste modellen binnen het segment. Met een vermogen van 2100 watt, een zaagblad van 254 mm zaag je tot wel 79 mm diep. Ben je op zoek naar een Bosch zaagtafel voor de professional? Dan is de Bosch GTS XC een aanrader!

Pluspunten

 • Met een vermogen van 2100 watt behoort de Bosch GTS XC tot 1 van de krachtigste zaagtafels.
 • Voorzien van extra veiligheidsfuncties waardoor je veilig kan zagen
 • Alle onderdelen van de zaagtafel zijn handig op te bergen langs de behuizing.
 • Nauwkeurig zagen dankzij de ‘Pre-Cut Locator’
 • Stofvrij zagen dankzij de aansluiting voor een stofzuiger.
 • Beschikt over een tafelverlenging voor het verbreden van het werkvlak.

Minpunten

 • Niet voorzien van een onderstel

Over Bosch

Bosch, officieel Robert Bosch GmbH, werd in 1886 opgericht in de plaats Stuttgart. Ruim tien jaar na de oprichting kon Robert Bosch het grootste probleem in de autotechniek oplossen met een magneetontsteking en zo werd de onderneming direct succesvol. Door de jaren heen wist het bedrijf steeds meer zaken voor auto’s te ontwerpen, waaronder lichtsystemen, diesel en benzine injectiesystemen en motormanagementsystemen. Pas later kwamen de elektrische gereedschappen op de markt, waaronder natuurlijk de bekende (hand)boren van het merk Bosch. De multinational heeft anno 2017 meerdere afdelingen, waaronder industriele technologie, consumentenproducten, automobieltechnologie en energie- en bouwtechnologie. Het merk opereert vanuit circa 60 verschillende landen.

Bosch zaagtafel kopen

Voordat je een zaagtafel van Bosch gaat kopen moet je er goed over nadenken waarvoor je dat zaagtafel wilt gebruiken. Ben je een fanatieke Doe het zelve? Neem dan een kijkje bij de modellen uit Bosch groen. Wil je gaan voor een professionele zaagtafel? Neem dan een kijkje bij de blauwe modellen. Het grote verschil tussen Bosch blauw en Bosch groen is de kwaliteit en het vermogen. Wanneer je de modellen gebruikt bij dezelfde werkzaamheden zal het blauwe model veel langer mee gaan. Een ander groot verschil is de prijs. Bosch blauw zaagtafels zijn veel duurder dan de Bosch groen zaagtafels. Welke zaagtafel je moet kiezen hangt af van de werkzaamheden die je gaat verrichten.