DeWalt DW745

dewalt dw745Een DeWalt DW745 zaagtafel kopen is een goede keuze voor de enthousiaste doe-het-zelver of zelfstandige. Met deze zaagtafel kun je veel klussen eenvoudig klaren, die met een handzaag niet of nauwelijks goed zijn uit te voeren. Een belangrijk voordeel van deze zaagtafel is dat hij licht van gewicht is, de DeWalt DW745 weegt slechts 22 kg. Daarnaast is het mogelijk om er een bouwstofzuiger op aan te sluiten, dit kan erg handig zijn wanneer je zo min mogelijk rondvliegend zaagsel wilt hebben, bij voorbeeld als je niet buiten kunt zagen.

De DeWalt DW745 en zijn mogelijkheden

Een zaagtafel moet natuurlijk diverse mogelijkheden hebben zodat hij je van dienst kan zijn bij het klussen in en om het huis of wanneer je hier je beroep van hebt gemaakt. Dankzij het hoge vermogen van 1850 Watt is deze DeWalt zaagtafel in staat om maximaal 3800 toeren per minuut te maken. Dit maakt deze zaag geschikt voor het zwaardere werk. Het zaagblad van 250 mm maakt het mogelijk om onder een hoek van 90 graden tot 77 mm diep te zagen. Wil je een zaagsnede maken tussen de 48 en 90 graden dan kun je een zaagsnede maken van maximaal 57 mm diep. De DeWalt DW745 is bij uitstek geschikt voor het nauwkeurige precisiewerk.

Veilig werken met de DeWalt DW745

dewalt zaagtafel kopenBij de fabricage van de DeWalt DW745 is uiteraard ook gedacht aan de veiligheid van de gebruiker. Maar ook aan de bescherming van de zaag is gedacht. Deze zaagtafel is voorzien van een rolkooi om het zaagblad om het te beschermen tegen beschadiging op de bouwplaats. Bovenop het zaagblad is een beschermkap aangebracht om te voorkomen dat je verwondingen oploopt tijdens het zagen. Dankzij een overbelasting beveiliging kun je ook zagen in nat en zelfs bevroren hout. Als de zaag te warm wordt zal hij automatisch uitschakelen.

Maak een exacte zaagsnede

Dankzij de handige maatverdeling op deze zaagtafel van DeWalt kun je tot op de millimeter nauwkeurig werken. De buitengewoon nauwkeurige langsgeleider maakt het werk ook direct een stuk gemakkelijker.

De pluspunten van de DeWalt DWDW745

  • Samenvattend zijn dit de voordelen van de DeWalt DW745 zaagtafel.
  • De mogelijkheid om een bouwstofzuiger aan te sluiten
  • Het lichte gewicht van de tafel
  • De tafel beschikt over degelijke veiligheidsmiddelen tijdens het zagen
  • Mogelijkheid om zeer nauwkeurig te zagen

Heeft de DeWalt DW745 zaagtafel dan geen enkel nadeel?

Eén nadeel kan worden genoemd, namelijk het feit dat bij deze zaagtafel geen onderstel wordt meegeleverd. De tafel staat op rubberen pootjes, maar dit is niet altijd handig bij het werken. Een onderstel is wel los verkrijgbaar maar dit moet je dus apart aanschaffen. Voor sommige klussen is zo’n onderstel toch echt wel noodzakelijk om het werk goed te kunnen doen. Gebruikerservaringen wijzen uit dat de kopers van de DeWalt DW745 over het algemeen erg tevreden zijn met hun aankoop. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en ook het feit dat het een lichtgewicht tafel is wordt als een groot voordeel gezien. De kans dat je met deze DeWalt DW745 een miskoop doet is dus erg klein.

Een reactie plaatsen