Dewalt zaagtafel kopen

dewalt zaagtafel kopenWanneer je een Dewalt zaagtafel kopen gaat ben je verzekerd van kwaliteit. Dewalt ontwikkeld al jaren elektrisch gereedschap en is te herkennen aan de gele kleur. De prijzen van een Dewalt zaagtafel ligt aardig hoog ten opzichte van andere zaagtafels. Dit komt vooral doordat het kwalitatief goed gereedschap is. Op deze pagina hebben wij een top 3 lijst gemaakt met daarbij de goedkoopste aanbieders. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede zaagtafel? Dan zit je bij Dewalt gegarandeerd goed!

Bekijk hier alle zaagtafels

Dewalt zaagtafel top 3

Hieronder vind je de top 3 zaagtafels van het A merk Dewalt. Bij de zaagtafels hebben wij een korte beschrijving gemaakt met daarbij de plus en min punten. Vergelijk de tafelcirkelzaag meteen bij de goedkoopste aanbieders!
dewalt zaagtafel kopen

Dewalt DW745

De Dewalt DW745 is een professionele zaagtafel die dankzij zijn gewicht makkelijk mee te nemen is naar elke klus. Met een vermogen van 1850 watt behoort deze zaagtafel tot 1 van de betere binnen zijn segment. Als je op zoek bent naar een professionele zaagtafel die je gemakkelijk mee neemt naar een klus, dan is de Dewalt DW745 wat voor jou!

Pluspunten

 • Krachtige zaaftafel dankzij het vermogen van 1850 watt.
 • Heeft een gewicht van 22 kg zodat hij makkelijk te verplaatsen is.
 • Voorzien van een verstekgeleider, parallelgeleider, en een duwstok.
 • Stofvrij zagen dankzij de aansluiting voor een stofzuiger.

Minpunten

 • Standaard word er geen onderstel meegeleverd. Deze is er wel los bij te bestellen.

dewalt D27107XPS zaagtafel

Dewalt D27107XPS

De Dewalt D27107XPS is een krachtige 2000 watt zaagtafel die ook nog eens gebruikt kan worden als afkortzaag. Zonder gereedschap en omslachtig gedoe wissel je snel om van afkortzaag naar een zaagtafel. Wanneer je op zoek bent naar een afkortzaag en zaagtafel, dan is de Dewalt D27107XPs de perfecte oplossing.

Pluspunten

 • De Dewalt D27107XPS is voorzien van een inklapbare onderstel.
 • Deze combinatiezaag wisselt gemakkelijk om van afkortzaag naar tafelcirkelzaag.
 • Krachtige zaagtafel met een vermogen van 2000 watt.
 • De zaagsnede-indicator verlicht het werkstuk zodat je nauwkeurig kan zagen.
 • Stofvrij werken dankzij de aansluiting voor een stofafzuiging.

Minpunten

 • Heeft geen tafel verbreding.

dewalt zaagtafel dwe7491DeWalt DWE7491

De Dewalt DWE7491 is net als de Dewalt DW745 een lichtgewicht zaagtafel die je makkelijk meeneemt naar elke klus. Qua vermogen is de DWE7491 net iets krachtiger dan de DW745, namelijk 2000 watt. Wanneer je een Dewalt zaagtafel kopen gaat en je kiest voor dit model, dan weet je zeker dat je hoogwaardige zaagtafel in huis haalt. Dit model is zeer geschikt voor professioneel gebruik.

Pluspunten

 • Krachtige zaagtafel met een vermogen van 2000 watt.
 • Stofvrij zagen dankzij de aansluiting voor een stofzuiger.
 • Een werkvlak van 67 x 63 centimeter zodat grote werkstukken zagen geen probleem is.
 • Voorzien van een verstekgeleider, parallelgeleider en duwstok.

Minpunten

 • Standaard word er geen onderstel meegeleverd. Deze is er wel los bij te bestellen.

Over DeWalt

DeWalt werd opgericht in 1924 door Raymond Elmer DeWalt, de man die de afkortzaag heeft uitgevonden. Door de jaren heen heeft het Amerikaanse bedrijf zich steeds verder ontwikkeld en nu kennen we de onderneming vooral als leverancier van professioneel handgereedschap en elektrisch gereedschap. Het Amerikaanse bedrijf werd 23 jaar na de oprichting opgenomen in DeWALT Inc en twee jaar later werd het aan het bedrijf American Machine & Foundry Co verkocht. Uiteindelijk werd het in 1960 doorverkocht aan Stanley Black & Decker en dit bedrijf besloot om het merk weer groot te maken. DeWALT heeft 7 fabrieken in Amerika.

Dewalt zaagtafel kopen

Met een Dewalt zaagtafel weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Het is dan ook niet voor niks dat de prijzen van dit merk een stuk hoger ligt dan de andere merken. Je moet je daarom ook afvragen als je een zaagtafel van Dewalt kopen gaat waar je deze voor gaat gebruiken. Gebruik je hem af toe? Dan kan je misschien beter kiezen voor een wat goedkopere merk. Wil je kwaliteit of ben je op zoek naar een goede combinatiezaag? Dan is Dewalt een zeer goede keus. Heb je vragen over een dewalt zaagtafel? Neem dan contact met ons op.