Ferm zaagtafel kopen

ferm zaagtafel kopenBen jij een thuisklusser of doe het zelver en ben je op zoek naar een goedkope zaagtafel? Dan is een Ferm zaagtafel waarschijnlijk de beste keus. De Zaagtafels zijn qua prijs voordelig ten opzichte van andere merken, als Dewalt, Bosch en Makita. Dat betekent niet dat deze zaagtafels slecht zijn, integendeel. Ferm is een betrouwbaar merk en de zaagtafels voldoen aan de  Europese veiligheidsvoorschriften. Op deze pagina hebben wij de populairste Ferm zaagtafels voor jou een rijtje gezet!

Bekijk hier alle zaagtafels

Ferm zaagtafel – Dit zijn de populairste modellen

Hieronder hebben wij de populairste zaagtafels van Ferm op een rijtje gezet. Bij de modellen vind je een korte omschrijving en de plus/minpunten. Daarnaast vind je meteen de goedkoopste aanbieders!
ferm zaagtafel met onderstel

Ferm TSM1033

Wanneer je op zoek bent naar een complete zaagtafel die je kan gebruiken tijdens het klussen, dan is de Ferm TSM1033 een aanrader. Een Veelzijdige machine waarmee je direct aan de slag kan. De Ferm TSM1033 beschikt over een vermogen van 1800 watt, en een toerental van 4700 tpm. Daarmee zaag je gemakkelijk door de meeste materialen.

Pluspunten

 • Voorzien van een stevig onderstel zodat je op een veilige werkhoogte kan zagen.
 • Met een gewicht van 22,5 kg is de zaagtafel makkelijk te verplaatsen.
 • Voorzien van een tafelbladverbreding om makkelijker grote stukken hout te zagen.
 • Beschikt over een verstekgeleider en parallelgeleider.
 • Heeft een aansluiting voor een stofafzuiging. (stofzuiger)

Minpunten

 • Niet geschikt voor het professionele werk.

ferm zaagtafel tsm1032

Ferm TSM1032

De Ferm TSM1032 is de kleinere broertje van de zaagtafel hierboven. Deze Ferm zaagtafel beschikt over een vermogen van 800 watt, en heeft een toerental van 2950 tpm. Deze zaagtafel is geschikt voor het zagen van kleine werkzaamheden. Hij is licht van gewicht zodat je hem gemakkelijk verplaatst of meeneemt.

Pluspunten

 • Licht van gewicht zodat hij makkelijk te vervoeren is. (10,8kg)
 • Voorzien van verstekgeleider, parallelgeleider, en een duwstok.
 • Heeft een aansluiting voor een stofzuiger om stofvrij te zagen.
 • Kantelbare werkblad.

Minpunten

 • Het vermogen kan voor sommige werkzaamheden te weinig zijn (800 watt)
 • Niet geschikt voor de grotere klussen.

Over Ferm

FERM is een oer-Hollands merk dat in 1965 werd opgericht door de familie Bakker. Het bedrijf moest op de markt worden gezet als stoer en sterk merk dat zich inzet voor de levering van kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare gereedschappen. Door de jaren heen heeft het bedrijf dan ook tal van betrouwbare machines en gereedschappen op de markt gezet, ook wel bekend als de Powertools. Binnen twintig jaar na de oprichting werd de productie al aan Aziatische fabrieken uitbesteed. FERM groeide dan ook snel van Nederlands merk uit naar een internationale onderneming met grote bekendheid. FERM is tegenwoordig in bijna 40 landen te vinden.

Ferm zaagtafel kopen

Wanneer je een zaagtafel zoekt die makkelijk is voor de wat kleinere projecten, dan zal een Ferm zaagtafel voldoende zijn. Wanneer je zoekt naar een zaagtafel voor de grotere projecten, raden wij aan om eerst een bij de andere merken te kijken, zoals Dewalt, Bosch of Makita. De gemiddelde prijs liggen wat hoger, maar zijn ook veel sterker en krachtiger. Wanneer je een Ferm zaagtafel kopen gaat, besef dan goed waar je de zaagtafel voor gaat gebruiken. Heb je vragen of de zaagtafels van Ferm? Neem dan contact met ons op.