Makita zaagtafel kopen

makita zaagtafel kopenWanneer je een Makita zaagtafel kopen gaat, weet je zeker dat het met de kwaliteit goed zit. Net als Bosch en DeWalt, is Makita een betrouwbare, en een veel gebruikte merk. Voor onder de professionals is Makita een zeer populair merk. Ook is Makita een groot concurrent van Bosch. Beiden merken hebben veel elektrisch gereedschappen in hun assortiment. Voor zowel de thuisklusser als de professionals. Ben je op zoek naar een professionele zaagtafel? Bekijk dan hieronder de populairste zaagtafels van Makita.

Bekijk hier alle zaagtafels

Makita zaagtafel – Dit zijn de populairste modellen

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de populairste zaagtafels van Makita. Bij elke zaagtafel geven wij een korte beschrijving, de plus/minpunten, en uiteraard de goedkoopste aanbieders!

makita 2712 315 mm zaagtafelMakita 2712 315 mm

De Makita 2712 315 mm is een robuuste zaagtafel met een vermogen van maar liefst 2000 watt. En dankzij de de toerental van 3400 tpm  maak je strakke en fijne zaagsneden. Beschikt over een stofafzuiging en is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen onder het onderstel. Zoek je een professionele zaagtafel die alles aan kan? Dan is de Makita 2712 315mm zeer geschikt.

Pluspunten

 • Met een krachtige 2000 watt is dit 1 van de krachtigste zaagtafel binnen zijn segment.
 • Verstek zagen is voor deze Makita zaagtafel geen probleem. De kop is namelijk kantelbaar naar 2 kanten.
 • Beschikt over een onderstel zodat je op een fijne werkhoogte kan werken.
 • Inclusief een tafelverbreding voor extra ondersteuning tijdens het zagen van grote platen.
 • Beschikt over een stofafzuiging zodat je stofvrij kan zagen.
 • Dankzij de wielen onder het onderstel is de tafelzaag makkelijk te verplaatsen.

Minpunten

 • Het in elkaar zetten kan voor sommigen wat lastig zijn.
 • Geleider heeft iets speling.

makita mlt100xMakita MLT100X

Een veelzijdige zaagtafel die gemakkelijk tot 9 cm diep kan zagen. En met een vermogen van maar liefst 15oo watt zaag je gemakkelijk door verschillende materialen. Beschikt over een onderstel met wielen zodat je de zaagtafel makkelijk kan verplaatsen. Die ideale zaagtafel voor zowel de professional als de doe het zelve.

Pluspunten

 • Veelzijdige zaagtafel met een maximale zaagdiepte van 9 cm.
 • Krachtige tafelzaag met soft start en elektrische rem functie.
 • Geïntegreerde tafelverbreding voor het zagen van werkstukken tot 53 cm breed.
 • Tafel verbreding voor het ondersteunen van grote materialen.
 • Beschikt over een slede met verstekgeleider voor het afkorten van werkstukken tot vijftig centimeter breed.
 • Kop is kantelbaar voor het zagen in verstek.

Minunten

 • Voor de doe het zelve aan de dure kant.

Over Makita

Makita Corporation is een producent van gereedschappen die al in 1915 werd opgericht. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om de elektrische gereedschappen voor professioneel gebruik. Hierbij valt te denken aan onder meer tuinmachines, combihamers, boorhamers en decoupeerzagen. De meeste producten van Makita zijn vervaardigd met de lithium-ion accutechniek. Het internationale bedrijf heeft een hoofdkantoor in Japan, maar heeft daarnaast ook fabrieken in Engeland, Roemenië, Duitsland, Brazilië, Amerika, Mexico, China en Canada. In Nederland kennen we het bedrijf als Makita Nederland BV. Makita Corporation brengt, naast het merk Makita, ook de merken Maktec en Dolmar op de internationale markt.

Makita zaagtafel kopen

Een Makita zaagtafel kopen staat voor kwaliteit. Dit is ook te zien aan de prijzen. De gemiddelde prijs voor een Makita zaagtafel ligt een stukje hoger dan de andere merken. Een tafelzaag van Makita koop je wanneer je hem dagelijks nodig bent, bijvoorbeeld voor de professional of de fanatieke thuis klusser. Gaat het je enkel om het afkorten of gebruik je de tafelzaag amper, dan is het misschien aan te raden om te kijken naar de wat goedkopere modellen. Makita staat voor kwaliteit, passie is hun motto. Met een Makita zaagtafel ben je verzekerd van jarenlang zaag plezier!