Metabo zaagtafel kopen

metabo zaagtafel kopenWanneer je een Metabo zaagtafel kopen gaat kies je voor een zaagtafel die over de hele wereld gebruikt word. Metabo is vooral bekend onder de klussers, en dit komt mede dankzij het elektrisch gereedschap. De meeste klussers staan er dan ook versteld van hoe krachtig en veilig het elektrisch gereedschap van Metabo is. Ben je op zoek naar een  zaagtafel voor een betaalbare prijs? Bekijk dan hieronder de populairste zaagtafels van Metabo

Bekijk hier alle zaagtafels

Metabo zaagtafel kopen? Dit zijn de populaire modellen

metabo tkhs 315 zaagtafel

Metabo TKHS 315

De Metabo TKHS 315 is 1 van de krachtigste zaagtafel binnen zijn segment. Met een vermogen van maar liefst 2000 watt zaag je gemakkelijk door de meeste materialen. Als je op zoek bent naar een zaagtafel met een goede prijs/kwaliteit verhouding, die is geschikt is voor de thuisklusser, dan is de Metabo TKHS 315 echt wat voor jou!

Pluspunten

 • Beschikt over een onderstel om op een fijne werkhoogte te zagen.
 • Onderstel beschikt over wielen waardoor je de tafel makkelijk kan verplaatsen.
 • Met de tafelverbreding creëer je een groot werkvlak.
 • Aansluiting voor een stofzuiger zodat je stofvrij kan zagen.
 • Voorzien van een verstekgeleider, parallelgeleiders, en duwstok.

Minpunten

 • De zaagmachine is redelijk zwaar.

metabo ts 254 zaagtafel

Metabo TS 254

De Metabo TS 254 is net zo krachtig als de bovengenoemde model. Het grote verschil is dat dit model veel lichter is en daardoor makkelijker te verplaatsen is. Verder is de tafel voorzien van een tafelverbreding, parallelgeleider, en verstekgeleider, zodat je nauwkeurig te werk kan gaan. Op zoek naar een professionele zaagtafel van Metabo? Dan is de Metabo TS 254 een aanrader!

Pluspunten

 • Zaagtafel is voorzien van een onderstel die je op 2 standen kan instellen.
 • De tafel is licht van gewicht zodat je de tafel makkelijk meeneemt naar elke klus.
 • Stofvrij werken dankzij de aansluiting voor een stofzuiger.
 • Extra opbergruimte voor de kabels en losse onderdelen.
 • De tafelverbreding zorgt voor een ruime werkvlak.

Minpunten

 • Geen.

Over Metabo

We kennen het merk Metabo al sinds het jaar 1932 als bedrijf dat hoogwaardige en sterke machines en gereedschappen levert. De gereedschappen van Metabo worden gezien in de schuren van particulieren, maar ook zeker in de werkplaatsen van professionals. Het merk levert onder meer pompen, zagen, slijpmachines, accuboormachines en heggenscharen. Daarnaast heeft Metabo zich gespecialiseerd in accessoires van hoge kwaliteit, waaronder diamantboren, accutechnologie en schroef- en boorbitjes. In Nederland werd er in 1982 een fabriek van het merk opgericht, namelijk Metabo Nederland in Breukelen. Metabo heeft wereldwijd meer dan 1.800 werknemers.

Conclusie Metabo zaagtafel

Een Metabo zaagtafel kopen betekent dat je een zaagtafel van zeer goede kwaliteit in huis haalt. Zagen van verschillende materialen zijn voor de Metabo zaagtafels geen enkel probleem. Welk model voor jou geschikt is hangt af van de werkzaamheden die je wilt gaan verrichten. Ben je meer een thuisklusser en je wil je niet al teveel geld uitgeven voor een tafelcirkel zaag, dan is de Metabo TKHS 315  een goede keus. Zoek je meer een professionele zaagtafel, dan is de Metabo TS 254 een echte aanrader. Wil je meer weten over de zaagtafels van Metabo? Neem dan contact met ons op!